Materialenpakket SuperSpetters

Bij de SuperSpetters methode moet u vooraf een materialenpakket aanschaffen. In dit materialenpakket zit een SuperSpetters brilletje en badmuts. Het brilletje wordt tijdens de zwemlessen gebuikt om enkele vaardigheden aan te leren, terwijl de badmuts zorgt voor meer saamhorigheid. 

Naast het brilletje en de badmuts krijgt u ook een Donald Duck zwemboek. In dit zwemboek kunnen de kinderen zelf hun voortgang bijhouden. Wanneer ze over een bepaalde vaardigheid beschikken krijgen ze een sticker om in het boek te plakken. In het boek staan leuke verhaaltjes, spelletje en tekeningen. Ook voor de ouders staan er leuke weetjes in.

Wanneer alle stickers in het boek zitten mag uw kind afzwemmen. Wanneer het diploma zwemmen met succes is afgerond zal hij.zij een SuperSpetters diploma ontvangen. Het diploma is onderdeel van het pakket. U hoeft dus geen extra diplomakosten meer te betalen, wat bij het Zwem-ABC wel het geval is. Natuurlijk moet uw kind wel aan de eisen voldoen voordat het een diploma krijgt. Ook krijgt uw kind een echte medaille voor zijn fantastische prestatie om aan zijn familie en vrienden te laten zien.

Inbegrepen in het materialenpakket:

  • Een badmuts

  • Een zwembrilletje

  • Het Donald Duck zwemboek

  • Het SuperSpetters diploma

  • Een medaille

Dit krijgt u allemaal voor slechts €45,-
Zwemlessen waar volgens het Zwem-ABC lesgegeven wordt bent u dit geld vaak ook kwijt aan diplomakosten.

Afbeelding2.png
Diploma.png