top of page

Materialenpakket SuperSpetters

Bij de SuperSpetters methode hoort een materialenpakket. In dit materialenpakket zit een SuperSpetters brilletje en badmuts. Het brilletje wordt tijdens de zwemlessen gebuikt om enkele vaardigheden aan te leren, terwijl de badmuts zorgt voor meer saamhorigheid en hygiëne. 

Naast het brilletje en de badmuts krijgt u ook een Donald Duck zwemboek. In dit zwemboek kunnen de kinderen zelf hun voortgang bijhouden. Wanneer ze over een bepaalde vaardigheid beschikken krijgen ze een sticker om in het boek te plakken. In het boek staan leuke verhaaltjes, spelletjes en tekeningen. Ook voor de ouders staan er leuke weetjes in.

Wanneer alle stickers in bezit zijn mag uw kind gaan afzwemmen. Wanneer het diplomazwemmen met succes is afgerond zal hij/zij een SuperSpetters diploma ontvangen. Het diploma is onderdeel van het pakket. U hoeft dus geen extra diplomakosten meer te betalen, wat bij het Zwem-ABC wel het geval is. Ook krijgt uw kind een medaille voor de fantastische prestatie om aan familie en vrienden te laten zien.

Inbegrepen in het materialenpakket:

  • Een badmuts

  • Een zwembrilletje

  • Het Donald Duck zwemboek

  • Het SuperSpetters diploma

  • Een medaille

Dit ontvangt u allemaal voor slechts €45,-

bottom of page