top of page
Spinner Dolphins
Diving Board

Dutch Dolphin Swimming Club

Plezier, Kwaliteit en Innovatie

De zwemschool Dutch Dolphin Swimming Club is opgericht uit passie voor de zwemsport. We willen laten zien dat zwemmen een ontzettend gave sport is! Naast dat zwemmen goed is voor je gezondheid is zwemmen ook gewoon een erg leuke bezigheid. Dit is dan ook wat de zwemschool wilt uitdragen.

Wij streven met de zwemles naar kwaliteit. Echter hoeft dit niet te betekenen dat kwaliteit boven plezier gaat. Als zwemschool staan wij voor kwaliteit, plezier en veiligheid. Doormiddel van gediplomeerde-enthousiaste lesgevers die ondersteund worden door de wetenschap maken we van de zwemles een onvergetelijke ervaring!

 

Onze ambitie is dat mensen een leven lang zwemmen. Om deze redenen stimuleren wij dat kinderen na de zwemles doorstromen richting de zwemsport. Dit kan van alles zijn, denk aan wedstrijdzwemmen, waterpolo, schoonspringen en synchroonzwemmen. Deze ambitie delen we met vele anderen, waarom PSV Zwemsporten. Samen met PSV Zwemsporten hebben we Sterrenplan ontwikkeld waar kinderen een eerste indruk krijgen van de schoonheid en het plezier van de zwemsport.


Om ervoor te zorgen dat de zwemlessen beter aansluiten bij de belevingswereld van het kind, zullen er nieuwe innovatieve producten toegepast gaan worden in de lessen. Hiervoor werken wij samen met het Innosportlab de Tongelreep. Deze innovatieve producten geven zwemles een nieuwe dimensie, maar met name variatie en plezier.

 

De focus ligt op het creëren van een zwemles die goed aansluit bij de belevingswereld van het kind en het verbeteren van de doorstroom naar zwemsport.

Over ons: About
innosportlab-logo-white.png

Over het InnoSportLab de Tongelreep

Sport, Innovatie, bedrijfsleven

Tien jaar geleden begon het InnoSportLab de Tongelreep met een klein team en maar een paar bovenwatercamera’s om de start van de zwemmers te bekijken en te analyseren. Er waren veel dingen die nog moesten verbeteren, maar het begin was gemaakt.

Tegenwoordig werken ze in een multifunctioneel zwembad met meer dan 25 onderwatercamera’s, 4 bovenwatercamera’s en een groot aantal andere meetapparatuur waarmee ieder aspect van het zwemmen geanalyseerd kan worden.

Het InnoSportLab de Tongelreep heeft een hoogwaardige technologische infrastructuur gecreëerd waarin sport, bedrijfsleven en wetenschap samenwerken om winst te creëren. De systemen en diensten zijn uniek in de zwemwereld. De nieuwste technologieën en de expertise zorgen samen voor nauwkeurige metingen van de zwemmer en voor goede technische feedback, om zo de grootst mogelijke verbetering te bereiken.

De samenwerking tussen het InnoSportLab en Team NL heeft menig top zwemmer grote verbeteringen opgeleverd in technisch opzicht.

Het kleine team van 10 jaar geleden heeft zich, net als de faciliteiten, ontwikkeld. Tegenwoordig bestaat het InnoSportLab de Tongelreep uit een vaste groep medewerkers en stagiaires die iedere dag toewerken naar de doelen van het InnoSportLab de Tongelreep.

PSV Zwemsporten

Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Synchroonzwemmen, Schoonspringen

PSV Zwemsporten bestaat al sinds 1942 en is een van de grootste zwemverenigingen van Nederland. De verschillende sporttakken beschikken over sporters en teams die niet alleen op nationaal niveau hoge ogen gooien, maar die ook internationaal mee strijden om de prijzen. 

PSV is een vereniging met een rijke historie en heeft al menig toppers voortgebracht. Zo ook zwemhelden als Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo. Wij zijn er dan ook trots op dat wij samen kunnen werken met deze fantastische vereniging. 

Samen met PSV Zwemsporten maken wij een goede connectie tussen zwemles en de zwemsport. Op deze manier versterken wij elkaar. Een kind zal kunnen leren van een waterpoloër hoe verticaal te kunnen zwemmen, leren duiken van een schoonspringer, de vlinderslag leren van een wedstrijdzwemmer en leren wrikken van een synchroonzwemmer.

LOGO%20PSV-ZWEMMEN%20VOOR%20DONKERE%20ON
swimmer.png
Zwemmen baantjes trekken

Vacatures

Hieronder vind je de openstaande vacatures. Indien er geen geschikte vacature voor jou bij zit, maar het lijkt je toch leuk om ons team te komen versterken. Laat ons dit dan weten door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wij staan ook altijd open voor stagiairs. Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan het moderniseren van de zwemles of wil jij leren hoe je zwemles moet geven, laat ons dit dan weten via het vontactformulier.

Zweminstructeurs

Wij zijn op zoek naar nieuwe zweminstructeurs. Leer, inspireer en houd de liefde voor zwemmen levend in de harten van jongeren.   Geen ervaring? Geen probleem!

Vereisten:

- Een liefde voor het werken met kinderen. 
- Klaar om te leren en te groeien.
- Een teamspeler. 
- Sterk in communicatie. 
- Engelse (of andere talen) zijn een pluspunt! 

Grijp deze kans en help ons in onze missie om de zwemdeelname in Nederland te verbeteren door middel van leuke en boeiende lessen! 

Vrijwilligers /   Stages

Je kunt je ook aanmelden om deel uit te maken van ons project om ons te helpen onze missie om de zwemlessen te veranderen met innovatieve methoden te verbeteren en na te streven.

 

Sluit je bij ons aan om deze verrijkte ervaring op te doen en de kans te krijgen om bij ons op te groeien en je professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Kom ons team versterken

Vul het solicitatieformulier in

Thanks for submitting!

bottom of page