top of page
Diving Board

Dutch Dolphin Swimming Club

Plezier, Kwaliteit en Innovatie

De zwemschool Dutch Dolphin Swimming Club is opgericht uit passie voor de zwemsport. We willen laten zien dat zwemmen een ontzettend gave sport is! Naast dat zwemmen goed is voor je gezondheid is zwemmen ook gewoon een erg leuke bezigheid. Dit is dan ook wat de zwemschool wilt uitdragen.

Wij streven met de zwemles naar kwaliteit. Echter hoeft dit niet te betekenen dat kwaliteit boven plezier gaat. Als zwemschool staan wij voor kwaliteit, plezier en veiligheid. Doormiddel van gediplomeerde-enthousiaste lesgevers die ondersteund worden door de wetenschap maken we van de zwemles een onvergetelijke ervaring!

 

Onze ambitie is dat mensen een leven lang zwemmen. Om deze redenen stimuleren wij dat kinderen na de zwemles doorstromen richting de zwemsport. Dit kan van alles zijn, denk aan wedstrijdzwemmen, waterpolo, schoonspringen en synchroonzwemmen. Deze ambitie delen we met vele anderen, waarom PSV Zwemsporten. Samen met PSV Zwemsporten hebben we Sterrenplan ontwikkeld waar kinderen een eerste indruk krijgen van de schoonheid en het plezier van de zwemsport.


Om ervoor te zorgen dat de zwemlessen beter aansluiten bij de belevingswereld van het kind, zullen er nieuwe innovatieve producten toegepast gaan worden in de lessen. Hiervoor werken wij samen met het Innosportlab de Tongelreep. Deze innovatieve producten geven zwemles een nieuwe dimensie, maar met name variatie en plezier.

 

De focus ligt op het creëren van een zwemles die goed aansluit bij de belevingswereld van het kind en het verbeteren van de doorstroom naar zwemsport.

Over ons: About
bottom of page