top of page

Nieuws & Updates

Op deze pagina vind u alle nieuwtjes en updates aangaande de zwemlessen, evenementen en onderzoeken.

06c4ff81-ad58-49ce-8abe-8ee875e3b829.png
eqm logo_edited.jpg

Het begint het evenement !!


10-04-2024

download.webp

Zwemschool van PSV op de schop: ‘Zwemles moet veel leuker en uitdagender’

© Jean Pierre Reijnen/DCI Media
28-07-2020

image00002_edited.jpg

Nieuwe geslaagden

Negen kinderen zijn geslaagd voor hun zwemdiploma tijdens het diplomazwemmen van Dutch Dolphin Swimming Club op de laatste zaterdag van maart. De kinderen hebben de afgelopen jaren hard geoefend om klaar te zijn voor het diplomazwemmen. Onder aanmoediging van familie en zwemonderwijzers voldeden ze allemaal aan de eisen van het officiële examen. De kinderen moesten laten zien hoe goed ze de school- en rugslag en de borst- en rugcrawl kunnen.. De kinderen hadden allemaal laten zien hoe goed ze kunnen zwemmen en hadden met hun prestaties het zwemdiploma verdiend.

 

De Dutch Dolphin Swimming Club is een pionier in de wereld van zwemscholen met de innovatieve, op gamification gebaseerde, lesmethoden. Onze missie is om het leerproces van zwemmen voor de kinderen leuker te maken. Dankzij de capaciteit van het zwembad, het Nationaal Zwemcentrum Tongelreep, en het hardwerkende team van zwemonderwijzers, kunnen nieuwe kinderen die zich aanmelden direct beginnen met zwemles zonder te hoeven wachten op de wachtlijst!

light_blocks2 (1)_Moment3.jpg

ACTIEMAAND!

Schrijf je snel in

16-07-2020

Als PSV - Dutch Dolphin zwemschool staan wij voor een leuke en kwalitatief goede zwemles. Dat kinderen goed moeten leren zwemmen hoeft namelijk niet te betekenen dat een zwemles niet leuk kan zijn. In onze lessen worden de nieuwste innovaties en inzichten gebruikt waardoor deze lessen helemaal zijn aangepast op de beleefwereld van het kind. Als zwemschool staan wij dan ook voor veiligheid, kwaliteit en plezier. 

Geef uw kind een leven lang plezier in het water en kom zwemmen bij PSV – Dutch Dolphin Swimming Club. Schrijf je voor 10 juni in, met de vermelding MeiDolphin en zwem de eerste maand volledig gratis! Er zijn geen wachtlijsten, dus je kunt snel starten!

 

* Deze actie loopt tot 10 juni

** Korting is alleen geldig voor 1x per week zwemles

*** De korting is exclusief de eenmalige kosten.
 

1000_F_47729801_seWqCxyqRqtXyc7W9vRglbxoLTBOPfr7_edited.jpg

SterrenPlan 
Module Waterpolo

23-07-2021

Vanaf september gaan wij van start met het SterrenPlan. In het SterrenPlan worden verschillende modules aangeboden als wedstrijdzwemmen, schoonspringen, synchroonzwemmen en waterpolo. Iedere module bestaat uit 10 lessen waarin kinderen vaardigheden leren die ze tijdens de gewone zwemlessen niet zullen leren.

De eerste module die wij aanbieden is de module waterpolo. Deze module wordt gegeven in samenwerking met PSV - Waterpolo en zal dan ook door een van hun trainers gegeven worden.

Wilt u meer informatie over het SterrenPlan,
klik dan op de knop hieronder.

Swimmer

Samenwerking tussen InnoSportLab de Tongelreep en PSV Zwemsporten

01-06-2020

This is your news article. It’s a great place to update visitors with the latest press and announcements about My Site. Choose an eye-catching photo or video to feature for extra engagement!

bottom of page